Nostalgify steunen?

Nostagify is een platform dat alleen kan bestaan door steun van zijn fans. Door bij te dragen, helpen onze lezers ons om volledig onafhankelijk te blijven en streven we ernaar om zo lang, en zo veel als mogelijk zonder advertenties te blijven draaien.

Als je onze content waardeert, die wij met toewijding en zonder gebruik van AI-spam creëren, en je wilt dat Nostagify blijft groeien, dan kun je je waardering tonen door een ‘kleine’ donatie te doen.

Buy me a coffee

Of zoals je tegenwoordig steeds vaker ziet, vragen wij u ons een spreekwoordelijk ‘kopje koffie te schenken‘? Of een paar kopjes koffie, of wat u maar wilt.

Zo lang u maar weet, alle beetjes helpen! 🙏💖🌟

Al vast bedankt, en proost op de Nostalgie!

Meer mensenwerk

Bij Nostalgify hebben we het geluk te kunnen rekenen op een klein maar toegewijd team van schrijvers. We geloven sterk in het menselijke aspect van contentcreatie en vermijden zoveel mogelijk het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Het schrijven van artikelen gebeurt bij ons volledig met de hand, met passie en zorg.

We willen benadrukken dat Nostalgify het resultaat is van menselijke inspanningen, en het werk van mensen brengt nu eenmaal kosten met zich mee. We waarderen je steun en blijven ons best doen om waardevolle en nostalgische inhoud te blijven delen. Dank je wel voor het delen van deze reis door de tijd met ons!

Minder Advertenties

We streven ernaar om te vermijden dat onze website wordt overspoeld met advertenties en andere hinderlijke elementen. We zullen er alles aan doen, zolang we het vol kunnen houden, om deze praktijken zo veel als mogelijk te vermijden.

Ons doel is dan ook om een evenwicht te vinden waarbij de kwaliteit van de inhoud en het ontwerp hand in hand gaan met eventuele commerciële belangen, want de schoorsteen moet natuurlijk wel blijven roken.

Dit is waarom we afhankelijk zijn van uw donaties. Uw steun helpt ons bij het bouwen en onderhouden van een geweldig platform, en draagt bij aan een aangename gebruikerservaring voor iedereen!

Reeds bij voorbaat danken wij u zeer voor uw steun, die u op diverse manieren kunt uiten:

Via Stripe
https://checkout.stripe.com/
Je kunt middels bovenstaande link, met vertrouwen doneren via ons beveiligde betalingsplatform.

Zakelijk doneren of samenwerken?
Ben je een bewuste ondernemer met gevoel voor nostalgie? Neem dan contact op via info@visieversa.org om de zakelijke ondersteuningsmogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning stoppen of aanpassen?
Indien u uw maandelijkse ondersteuningspakket vroegtijdig wilt stoppen of veranderen, stuur dan een e-mail naar info@visieversa.org.

Bedankt,
Mark & Suus van Soomeren